Moonglow klaar voor spetterend Festival seizoen

De mooie lange lente- en zwoele zomerdagen komen eraan. Je kunt Moonglow door het hele land zien. Geniet van Moonglows sexy sounds op prachtige festivals als Breda Jazz, Jazz in Duketown, Culemborg Blues, Barzoen Turnhout en Jazz & So Zutphen.

Breda Jazz
Hier zijn we best trots op. Moonglow speelt 10 en 11 mei op het Breda Jazz Festival. Het grootste vierdaagse muziekevenement van Nederland en Europa. De opening is elk jaar op Hemelvaartsdag, om 13:00 uur op de Grote Markt in Breda. Vier dagen later klinken de laatste noten. Op 10 mei speelt Moonglow van 20.00-23.00 uur bij Podium Hotel Nassau. Op 11 mei speelt Moonglow bij het T-Huis in het Valkenberg Park.

Warm Onthaal tijdens Jazz in Duketown
It Don’t Mean A Thing If It Ain’t Got That Swing, zei Duke Ellington al. En swingen doet Moonglow. Tijdens Jazz in Duketown trakteert deze band de bezoekers op een zomerse cocktail van jazz, groove en dance. Ja, dansen op jazz kán en mág weer. Kom naar Muziekcafé het Warm Onthaal en laat je verrassen door de verfrissend sexy sounds van Moonglow. Denk aan Caro Emerald en Gare Du Nord. Van Nina tot Donna, van Duke Ellington tot Santana.

Barzoen in Turnhout
Op 31 juli speelt Moonglow in Turnhout België. Op hun Facebook pagina kun je lezen: ” Een steengoeie zangeres die je doet denken aan de jazzladies uit de jaren ’30 gecombineerd met een saxofoon, samples en grooves, drums en gitaar: dan krijg je Moonglow uit Nederland. Sexy and jazzy but groovy ! Dit belooft een leuke avond te worden, welkom!”

Culemborg Blues
Tussen de vele (inter)nationale namen op Culemborg Blues kun je ook Moonglow bewonderen. Van 18.00 – 20.00 uur kun je op het Tapperijpodium aan de Grote Markt te Culemborg dansen op de jazzy, bluesy sounds van Moonglow. Noteer 24 augustus maar in je agenda.

Jazz & So Zutphen
Jazz at The Pubs is een muzikale tocht langs vele locaties in het historische hart van Hanzestad Zutphen. Kom 27 oktober genieten van de warme sounds van Moonglow bij Café Camelot, dé hotspot op de Groenmarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *