Nieuws

Lees op deze pagina de laatste nieuwsberichten over Moonglow. Alle artikelen over onze optredens, onze muzikanten en ander nieuws.

Moonglow komt terug naar Dante

Moonglow in Dante 2018
Moonglow in Dante

Iedere 4e donderdagavond van de maand opent het gratis Cultureel Café Dante in het atrium van Cultura Ede met een podium voor muziek, kunstenaars, sprekers en veel meer! Moonglow speelt nu voor de vierde keer op dit prachtige podium. Kom ook kijken op 23 maart 2023.

Gepubliceerd op 2 januari 2023

Moonglow speelt op Nijmeegse Zomerfeesten

Moonglow treedt op tijdens de zomerfeesten in Nijmegen
Moonglow op de Kaaij

Join the Party of the Year. En kom genieten van de zonnige Moonglow vibes op de Nijmeegse Zomerfeesten. Op vrijdag 22 juli speelt de band op Cultureel Terras De Kaaij, die magische plek onder de Waalbrug. Meng je ook in het feestgedruis en laat je meevoeren op de jazz, groove and dance van Moonglow. Just Careless in the Sun.

Gepubliceerd op 22 juli 2022

Zomers debuut saxofonist Marciano Moretti

Marciano Moretti, tenor sax bij Moonglow
Marciano Moretti op tenor sax bij Moonglow

Even voorstellen… Marciano Moretti is de nieuwe tenor saxofonist van Moonglow. En hij maakt zijn debuut op de drukste dag van The Party Of The Year: de vrijdag van de Vierdaagsefeesten. Wees erbij op 22 juli, 15 uur op De Kaaij! Marciano begon zijn muzikale leven met het spelen van bossa’s en jazz uit het grote Amerikaanse Songbook. Later maakte hij de switch naar pop en deed mee aan de Grote Prijs van Nederland. Met zijn Big Band speelde mr. Moretti op grote festivals. Hoe klinkt Moonglow met Marciano’s sax? Kom luisteren op De Kaaij.

Gepubliceerd op 17 juli 2022